DE THERAPEUTEN

Drs. Rick Cost

Ik ben Rick Cost, eigenaar van DubbelFit. Naast fysiotherapeut ben ik inspanningsfysioloog. Een inspanningsfysioloog, of bewegingswetenschapper, houd zich bezig met het optimaliseren van de fysieke eigenschappen van mensen. In mijn geval voornamelijk topsporters. Ik maak loopprogramma's, bouw toernooiagenda's, schrijf 'kracht' programma's, kortom alles wat met het verbeteren te maken heeft van de fysieke fitheid van sporters en sportteams. Dit doe ik onder andere bij de hockey mannen en vrouwen van het Nederlands elftal. Tijdens mijn loopbaan heb ik een aantal fantastische evenementen mee mogen maken, zoals de Euro Hockey Leaugue met Hockey Club Rotterdam, de WK handbal met de nationale handbal dames, de EK hockey met de Nationale Hockey mannen en de Olympische spelen in Londen met de hockey mannen waar we een zilveren medaille hebben gewonnen en nog veel meer bijzondere evenementen.
Als fysiotherapeut ben ik vooral functioneel ingesteld. Dit betekend dat ik probeer iedere klant weer op zijn eigen niveau terug te brengen. Dit kan zijn 5 keer per dag een trap op en aflopen, of de finale van een top toernooi spelen. De vraag kan in principe niet gek genoeg zijn.
Of u nu topsporter bent of de buurman op de hoek, ik vind het vooral belangrijk dat wij uw klachten goed verhelpen en dat binnen een prettige revalidatie omgeving.
Ik hoop u te mogen helpen met het oplossen van uw fysieke problemen in één van onze vestigingen.
Met sportieve groet,
Drs. Rick Cost.

 

Rick


Rick

Koen Windhorst

Ik ben Koen Windhorst, 26 jaar oud en fysiotherapeut bij DubbelFit (locatie Bodegraven).
Na de middelbare school ben ik begonnen met een studie Informatica op de hogeschool van Utrecht, dit bleek al snel een verkeerde keuze. Toen heb ik 2,5 jaar gewerkt en eens goed nagedacht wat ik wilde worden. Omdat ik graag met mensen werk en ook geïnteresseerd ben in het menselijk lichaam heb ik toen gekozen voor de studie Fysiotherapie.
Tijdens een van mijn stages ben ik in contact gekomen met Rick. Na het afronden van mijn opleiding heb ik een aantal keer waargenomen bij DubbelFit op de locaties in Krimpen a/d IJssel, Rotterdam en Leidschendam. In April 2012 zijn we gestart met DubbelFit Bodegraven in het sportcentrum N-Joy. Op dit moment ben ik daar twee dagen in de week werkzaam. Verder ben ik daar de rest van de week ook te vinden om zelf te trainen, ik doe al 10 jaar aan krachttraining in deze sportschool en probeer dat zeker 5 keer per week te doen. De ervaring die ik hiermee heb opgedaan kan ik mooi weer gebruiken bij het begeleiden van patiënten in de oefenzaal.
Komende tijd zal ik mij bezig houden met het volgen van cursussen, om te beginnen met Dry Needling komende december 2012 en juni 2013, zodat ik mijn patiënten nog beter kan helpen.

 

Koen

Mattias Middelkoop

Mijn naam is Mattias Middelkoop, ik ben 25 jaar en woon in Krimpen aan den IJssel.
Na de middelbare school ben ik gestart met de MBO opleiding sport en bewegen niveau 4. Na het afronden van mijn sportopleiding ben ik fysiotherapie gaan studeren aan de ‘Internationale academie voor fysiotherapie Thim van der Laan’.
Na het succesvol afronden van mijn eindstage bij DubbelFit ben ik inmiddels ook werkzaam bij DubbelFit. Met ingang van het seizoen 2015/2016 ben ik naast mijn werkzaamheden in de praktijk ook fysiotherapeut bij Hockeyclub Rotterdam. Naast de fysiotherapie werk ik nog als sportleider op een buitenschoolse opvang in Rotterdam Nesselande.
Verder ben ik een fanatiek voetballer. Op de zaterdagen speel ik mijn wedstrijden bij v.v. Spirit in Ouderkerk aan den IJssel. Buiten het voetbalseizoen om doe ik regelmatig aan hardlopen en ben ik geregeld in de sportschool te vinden.

 

Mattias

Maxime van Beek

Mijn naam is Maxime van Beek en werkzaam voor DubbelFit op Health Center Zuid.
Eind 2014 ben ik begonnen bij DubbelFit en dan voornamelijk op HCZ maar ook ben ik vaak te vinden op andere locaties zoals in IJsselmonde en op de weegbree in Krimpen aan den IJssel.
Ik vind het geweldig en elke dag weer een uitdaging om op een ongedwongen manier bij iedereen het optimale zichzelf te halen. Ook ben ik gefascineerd door het menselijke lichaam en het bewegingsapparaat. Ik vind het belangrijk dat mensen goed kunnen functioneren en daarmee een gezonde leefstijl kunnen nastreven. Benieuwd hoe en waar blessures zijn ontstaan, waar de oorzaak hiervan ligt, maar met name natuurlijk hoe deze verholpen kunnen worden.
Met mijn vakkennis, enthousiasme en positieve instelling help ik mensen om hun persoonlijke doelen te behalen. Het is mijn doel en mijn geeft mij veel voldoening als ik iemand weer klachtenvrij kan laten sporten of bijvoorbeeld het algemeen dagelijks leven weer pijnvrij op te kunnen laten pakken.

 

Mattias

Steven de Visser

Mijn naam is Steven de Visser, ik ben 27 jaar oud en fysiotherapeut bij DubbelFit.
Ik ben vooral te vinden op de locaties in Krimpen aan den IJssel. Na de middelbare school heb ik de studie Commerciële Economie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Na 3 jaar had ik toch veel twijfel over deze carrièrekeuze en nadat ik deze studie heb afgerond, ben ik begonnen met de verkorte opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. In 2016 heb ik dan ook mijn diploma behaald. De reden waarom ik voor fysiotherapie heb gekozen, is omdat het werken met mensen mij zeer aanspreekt. Daarnaast haal ik voldoening uit het helpen van mensen met het bereiken van hun doelen. Deze doelen lopen in mijn ogen uiteen van het beoefenen van sport op niveau, tot het vergroten van de loopafstand om zelfstandig boodschappen te kunnen doen. Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende stage-adressen ervaring opgedaan met verschillende patiëntgroepen. Zo heb ik tijdens mijn stage in het IJsselland Ziekenhuis deel uitgemaakt van het revalidatieprogramma voor mensen met COPD en heb ik hier waardevolle ervaring opgedaan. Daarnaast ben ik werkzaam geweest op de neurologie-afdeling van hetzelfde ziekenhuis. In mijn laatste stage ben ik werkzaam geweest in de praktijk, waar ik vooral veel schouderklachten behandeld heb. Tijdens het afronden van mijn opleiding, ben ik in contact gekomen met Rick Cost en ben vervolgens begonnen met werken voor DubbelFit.
Naast het werk als fysiotherapeut, interesseer ik mij zeer voor alle soorten van sport. Van fitness tot wielrennen. Zelf speel ik al 12 jaar volleybal, waarvan 5 jaar bij het eerste herenteam van VC Krimpen. Naast sport heb ik door het werken in de horeca, ook interesse voor eten en drinken. En dan voornamelijk op culinair niveau.
Ik hoop u met bovenstaande tekst een beeld van mijn persoon te geven en hoop u dan ook snel met uw klacht te kunnen helpen in onze praktijk.

 

Mattias

Facebook Linked In

www.fysiotherapiedubbelfit.nl   Persoonlijk Contact - Kwaliteit - Kennis