Blijf op de hoogte!

Leer meer over de ontwikkelingen bij DubbelFit Fysiotherapie
met behulp van onze blog.

Online consult in verband met maatregelen COVID-19

Kunt u vanwege het Corona-virus niet naar buiten, of neemt u liever geen risico door naar de praktijk te komen? Dan bieden wij als Fysiotherapie DubbelFit de mogelijkheid om een van onze therapeuten online te spreken. Deze collega zal u ,via online beeldbellen, adviseren omtrent uw klachten en u vertellen hoe u het beste met uw klachten om kan gaan.

Dit consult vindt plaats op een beveiligd online platform zodat de conversatie met uw therapeut veilig en vertrouwelijk verloopt. Voor dit consult heeft u alleen uw laptop of smartphone nodig. Uiteraard dient deze uitgerust te zijn met een camera. Via de Chrome-browser verloopt het gesprek het meest vloeiend.

Een online consult valt binnen uw aanvullende verzekeringspakket en daar wij als praktijk met iedere zorgverzekeraar een contract hebben, zal deze ook volledig vergoedt worden.

Neemt u voor een dergelijk consult contact op met een van onze therapeuten via Whats App , email of telefoon. Wij hopen u snel via dit medium te kunnen helpen.

Bekijk het laatste nieuws:

Podcast Online!

Er is een podcast online geplaatst waarin Rick Cost meer vertelt over de belangrijke rol van data ter verbetering van de sportieve prestaties bij Feyenoord. Luister hem direct via de ...

Rick Cost aangesteld als Hoofd Performance bij Feyenoord 1

Ontzettend leuk nieuws voor Rick Cost. Sinds 5 januari 2020 is hij aangesloten bij Feyenoord 1 als Hoofd Performance. Sinds de jaarwisseling waait er een hele andere wind in Rotterdam ...