Voorbeeld

Vertrouw op onze uitgebreide ervaring opgedaan "in het veld"

Sportrevalidatie als specialisatie

De fysiotherapeuten van DubbelDit Fysiotherapie hebben veel ervaring in het veld opgedaan, de sportvelden wel te verstaan. U kunt ons bij verschillende sportverenigingen treffen. Dit loopt uiteen van hockey tot voetbal, maar ook tennis en fitness. Onze fysiotherapeuten komen hierdoor in aanraking met blessures in allerlei soorten en maten. Dankzij de rijke praktijkervaring weten wij wat er nodig is om passend behandelplan uit te stippelen. We maken het mogelijk om te werken aan het herstel met als doel weer op het oude niveau van voor de blessure terug te komen.

Wat is sportrevalidatie?
Met sportrevalidatie richten wij ons op het herstel en/of verbeteren van het bewegingsapparaat bij sporters die letsel hebben opgelopen binnen of buiten hun sport. Ook in ons dagelijks reilen en zeilen kunnen we een blessure oplopen. Het doel is om deze sporters te helpen revalideren en terug te laten keren op het veld op hun oude niveau.

Voor wie is sportrevalidatie?
Meld u bij DubbelFit Fysiotherapie wanneer uw sportprestaties niet langer op het gewenste niveau zijn vanwege belemmering in mobiliteit of een naderende operatie en uiteraard ook voor de revalidatie na de operatie. Denk vooral niet dat sportrevalidatie enkel gericht is op (top)sporters. Ook voor recreatieve sporters en zelfs wandelaars kunnen bij ons aankloppen.

28959375_2063772687214542_770060131641925910_n

Onze fysiotherapeuten vind je ook bij:

Sparta jeugdopleiding
Logo Hockeyclub Rotterdam