Fysiotherapie

Stapsgewijs en doelgericht werken aan uw klachten

Online consult in verband met maatregelen COVID-19

Kunt u vanwege het Corona-virus niet naar buiten, of neemt u liever geen risico door naar de praktijk te komen? Dan bieden wij als Fysiotherapie DubbelFit de mogelijkheid om een van onze therapeuten online te spreken. Deze collega zal u ,via online beeldbellen, adviseren omtrent uw klachten en u vertellen hoe u het beste met uw klachten om kan gaan.

Dit consult vindt plaats op een beveiligd online platform zodat de conversatie met uw therapeut veilig en vertrouwelijk verloopt. Voor dit consult heeft u alleen uw laptop of smartphone nodig. Uiteraard dient deze uitgerust te zijn met een camera. Via de Chrome-browser verloopt het gesprek het meest vloeiend.

Een online consult valt binnen uw aanvullende verzekeringspakket en daar wij als praktijk met iedere zorgverzekeraar een contract hebben, zal deze ook volledig vergoedt worden.

Neemt u voor een dergelijk consult contact op met een van onze therapeuten via Whats App , email of telefoon. Wij hopen u snel via dit medium te kunnen helpen.

Dubbelfit Fysiotherapie

Met ervaren fysiotherapeuten werken aan uw klachten
De fysiotherapeut is de deskundige van ons dagelijks bewegen. Lopen, staan, springen en bukken zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Degene die daar alles vanaf weet is de fysiotherapeut, bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Wat is fysiotherapie?
De essentie van fysiotherapie is het verminderen van pijn klachten en het verbeteren van de mobiliteit. Denk hierbij aan het verhelpen van een blessure, het verbeteren van de houding of de revalidatie na een operatie.

De fysiotherapeut helpt u bij uw fysieke ongemakken, om ervoor te zorgen dat u uw dagelijkse activiteiten zo snel mogelijk weer kunt uitvoeren. Behandelingen en methoden die de fysiotherapeut hiervoor gebruikt zijn: Oefentherapie, massage, spierkracht-training, fricties, houding verbeterende oefeningen, enz.. De fysiotherapeut doet een lichamelijk onderzoek, stelt een behandelplan op en bespreekt dat met de patiënt. Het is altijd de patiënt die verantwoordelijk is voor zijn eigen genezing. De fysiotherapeut speelt hierbij een ondersteunende rol.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Het doel van de behandelingen kan bijvoorbeeld zijn:

  • verbeterde functioneren van (deel)gebieden van het lichaam
  • optimaal functioneren binnen de grenzen van een chronische aandoening
  • pijn verminderen
  • revalidatie (bijvoorbeeld na operatie)

Fysiotherapie met aandacht voor u
Wanneer u met klachten rondloopt en aanklopt bij een fysiotherapeut heeft u maar één doel voor ogen: pijnvrij kunnen bewegen. Vanzelfsprekend is dat ook het doel dat onze therapeuten samen met u willen bereiken. Daarom schenken wij een hoop aandacht aan u en uw klachten. Daarom nemen we gedurende de intake uitgebreid de tijd om uw klachten door te spreken. Het vinden van de oorsprong van de pijn is prioriteit nummer één. Pijn in de schouder kan namelijk ook betekenen dat er een blokkade in de rug optreedt. Het menselijk lichaam is complex. Een goed onderzoek is dus noodzakelijk om een resultaat gericht behandelplan op te stellen. Het behandeltraject wat hieruit voortvloeit wordt met u besproken. U weet wat u van ons mag verwachten en schept rust. Ondanks dat de reden van uw komst een serieuze zaak is, behandelen wij u met een lach. Fysiotherapie bij DubbelFit betekent een behandeling met persoonlijk aandacht.

Op locatie of bij u thuis
U bent van harte welkom op een van onze locaties in Krimpen aan den IJssel, Rotterdam Zuid, IJsselmonde en Waddinxveen. Is het voor u niet mogelijk om bij ons langs te komen? Geen enkel probleem. Het is voor ons mogelijk om bij u thuis langs te komen. Bel ons op om te bespreken wat er mogelijk is.

28959375_2063772687214542_770060131641925910_n

Onze fysiotherapeuten vind je ook bij:

Logo KNHB
Logo Hockeyclub Rotterdam
Logo Feyenoord