Fysiotherapie

Stapsgewijs en doelgericht werken aan uw klachten

DubbelFit Fysiotherapie

Met ervaren fysiotherapeuten werken aan uw klachten
De fysiotherapeut is de deskundige van ons dagelijks bewegen. Lopen, staan, springen en bukken zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Degene die daar alles vanaf weet is de fysiotherapeut, bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Wat is fysiotherapie?
Het voornaamste doel van fysiotherapie is het verhelpen van uw klachten zodat u in staat bent uw activiteiten op het gewenste niveau uit te voeren. Denk hierbij aan het verhelpen van een blessure, het verbeteren van de houding of de revalidatie na een operatie. De fysiotherapeut helpt u bij uw fysieke ongemakken, om ervoor te zorgen dat u uw dagelijkse activiteiten zo snel en goed mogelijk weer kunt uitvoeren. Dit zal stapsgewijs en doelgericht opgezet worden.

Tijdens uw eerste afspraak vind er een gerichte intake plaats waarbij de fysiotherapeut informatie verzameld over uw klachten of blessure. Na de intake zal het fysiotherapeutisch onderzoek plaats vinden. Tijdens dit onderzoek zal de fysiotherapeut specialistische testen gebruiken om de oorzaak van uw klachten of blessure te vinden. De uitkomst hiervan wordt met u besproken. Met de verzamelde informatie uit de intake en onderzoek stelt de fysiotherapeut het behandelplan op. Op deze manier wordt er doelgericht gewerkt aan het behalen van uw einddoel.

Waar kunnen wij u bij helpen?
Enkele voorbeelden van klachten of blessures waarbij u terecht kunt bij DubbelFit fysiotherapie:

 • Rug en nek-klachten
 • Schouder
 • Elleboog
 • Heup en liesregio
 • Knie
 • Enkel
 • Sportblessures
 • Langdurige revalidatie
 • Revalidatie na operatie
 • Chronische klachten
 • NIEUW: COPD en Corona-revalidatie

Fysiotherapie met aandacht voor u
Wanneer u met klachten of een blessure rondloopt en een behandeltraject start bij DubbelFit fysiotherapie heeft u maar één doel voor ogen: pijnvrij uw activiteiten weer kunnen uitvoeren! Vanzelfsprekend is dat ook het doel dat onze fysiotherapeuten, samen met u, willen bereiken. Ondanks dat de reden van uw komst een serieuze zaak is, behandelen wij u met een lach. Fysiotherapie bij DubbelFit betekent een behandeltraject met net dat beetje extra persoonlijke aandacht. Bij DubbelFit bijvoorbeeld geen receptioniste, maar direct telefonisch contact met uw behandelend fysiotherapeut.

Op locatie of bij u thuis
U bent van harte welkom op een van onze locaties in Krimpen aan den IJssel of Rotterdam Zuid. Is het voor u niet mogelijk om bij ons langs te komen? Geen probleem! Het is voor ons mogelijk om bij u aan huis langs te komen. Wel zo handig als u bijvoorbeeld net een ingrijpende operatie heeft moeten ondergaan. Neem telefonisch contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

28959375_2063772687214542_770060131641925910_n

Onze fysiotherapeuten vind je ook bij:

Sparta jeugdopleiding
Logo Hockeyclub Rotterdam