Revalidatie

Vertrouw op onze uitgebreide ervaring opgedaan "in het veld"

Online consult in verband met maatregelen COVID-19

Kunt u vanwege het Corona-virus niet naar buiten, of neemt u liever geen risico door naar de praktijk te komen? Dan bieden wij als Fysiotherapie DubbelFit de mogelijkheid om een van onze therapeuten online te spreken. Deze collega zal u ,via online beeldbellen, adviseren omtrent uw klachten en u vertellen hoe u het beste met uw klachten om kan gaan.

Dit consult vindt plaats op een beveiligd online platform zodat de conversatie met uw therapeut veilig en vertrouwelijk verloopt. Voor dit consult heeft u alleen uw laptop of smartphone nodig. Uiteraard dient deze uitgerust te zijn met een camera. Via de Chrome-browser verloopt het gesprek het meest vloeiend.

Een online consult valt binnen uw aanvullende verzekeringspakket en daar wij als praktijk met iedere zorgverzekeraar een contract hebben, zal deze ook volledig vergoedt worden.

Neemt u voor een dergelijk consult contact op met een van onze therapeuten via Whats App , email of telefoon. Wij hopen u snel via dit medium te kunnen helpen.

Sportrevalidatie als specialisatie

De fysiotherapeuten van DubbelDit Fysiotherapie hebben veel ervaring in het veld opgedaan, de sportvelden wel te verstaan. U kunt ons bij verschillende sportverenigingen treffen. Dit loopt uiteen van hockey tot voetbal, maar ook tennis en fitness. Onze fysiotherapeuten komen hierdoor in aanraking met blessures in allerlei soorten en maten. Dankzij de rijke praktijkervaring weten wij wat er nodig is om passend behandelplan uit te stippelen. We maken het mogelijk om te werken aan het herstel met als doel weer op het oude niveau van voor de blessure terug te komen.

Wat is sportrevalidatie?
Met sportrevalidatie richten wij ons op het herstel en/of verbeteren van het bewegingsapparaat bij sporters die letsel hebben opgelopen binnen of buiten hun sport. Ook in ons dagelijks reilen en zeilen kunnen we een blessure oplopen. Het doel is om deze sporters te helpen revalideren en terug te laten keren op het veld op hun oude niveau.

Voor wie is sportrevalidatie?
Meld u bij DubbelFit Fysiotherapie wanneer uw sportprestaties niet langer op het gewenste niveau zijn vanwege belemmering in mobiliteit of een naderende operatie en uiteraard ook voor de revalidatie na de operatie. Denk vooral niet dat sportrevalidatie enkel gericht is op (top)sporters. Ook voor recreatieve sporters en zelfs wandelaars kunnen bij ons aankloppen.

28959375_2063772687214542_770060131641925910_n

Onze fysiotherapeuten vind je ook bij:

Logo KNHB
Logo Hockeyclub Rotterdam
Logo Feyenoord